Podporili sme v roku 2011

Vianočný sen 2011

Spojená škola internátna pre sluchovo postihnuté deti na Hrdličkovej ulici v Bratislave oslávila 175. výročie svojho založenia. >

Slovenská nadácia Silvie Gašparovičovej - Vzdelanie a zdravie pre všetkých podporila projekt domáceho monitorovania deti s vrodenými chybami srdca

V Detskom kardiocentre Národného ústavu srdcových a cievnych chorôb v Bratislave (DKC) predstavili dňa 14. decembra 2011 projekt s názvom "Home monitoring detí s vrodenými chybami srdca". >

Manželka prezidenta SR navštívila a slávnostne odovzdala do užívania štyri špeciálne polohovateľné postele pre I. internú kliniku SZU a UNB Dionýza Diešku v Bratislave

Manželka prezidenta SR pani Silvia Gašparovičová navštívila dňa 8. decembra 2011 I. internú kliniku SZU a UNB Dionýza Diešku v Nemocnici akademika Ladislava Dérera v Bratislave. Prvá dáma počas návštevy slávnostne odovzdala do užívania štyri špeciálne polohovateľné postele, ktoré venovala Slovenská nadácia Silvie Gašparovičovej - Vzdelanie a zdravie pre všetkých. >

Benefičný večer a podpora autistického centra Andreas

Manželka prezidenta SR pani Silvia Gašparovičová sa dňa 22.11.2011 zúčastnila benefičného večera, ktorý sa konal pri príležitosti 10. výročia založenia Autistického centra Andreas. >

Prvá dáma Slovenskej republiky Silvia Gašparovičová odovzdala Katedre čeľustnej ortopédie Lekárskej fakulty Slovenskej zdravotníckej univerzity v Bratislave finančný dar v hodnote 3 650 €

V pondelok 21. novembra 2011 navštívila prvá dáma Slovenskej republiky Silvia Gašparovičová Slovenskú zdravotnícku univerzitu v Bratislave. >

Nadácia Silvie Gašparovičovej pomohla bratislavskému oddeleniu patologických novorodencov

Slovenská nadácia Silvie Gašparovičovej - Vzdelanie a zdravie pre všetkých slávnostne odovzdala dňa 16. júna 2011 dva pulzné oximetre pre Oddelenie patologických novorodencov a JIRS I. detskej kliniky v Detskej fakultnej nemocnici v Bratislave. >

Manželka prezidenta SR otvorila oslavy Svetového dňa darcov krvi na Slovensku a venovala NTS SR notebooky

Deň dobrej nálady, zábavy, humoru, ale predovšetkým vzdať hold ľuďom, ktorí sú darcami krvi. Aj o tom sú tohtoročné oslavy Svetového dňa darcov krvi, ktoré dňa 12. júna 2011 pripravila Národná transfúzna služba Slovenskej republiky v spolupráci so Slovenským Červeným krížom. >

Finále projektu Go Fit

Dňa 11. júna 2011 sa v športovej hale v Hlohovci uskutočnilo finálové kolo preventívno-vzdelávacieho projektu Go Fit, ktorý v školskom roku 2010/2011 realizovala Slovenská nadácia Silvie Gašparovičovej - Vzdelanie a zdravie pre všetkých. >

Ďalší prístroj pomáha detským onkologickým pacientom

Dňa 17. mája 2011 Slovenská nadácia Silvie Gašparovičovej - Vzdelanie a zdravie pre všetkých odovzdala Klinike detskej hematológie a onkológie Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Bratislave ďalší dar - pulzný oximeter Nellcor v hodnote 1.000,- EUR, ktorý bude slúžiť detským onkologickým pacientom tejto nemocnice na meranie ich vitálnych funkcií. >

Ďalší dar pre detských onkologických pacientov

Pani Silvia Gašparovičová dňa 19. apríla 2011 prostredníctvom svojej nadácie Vzdelanie a zdravie pre všetkých odovzdala Klinike detskej hematológie a onkológie Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Bratislave ďalší dar - injekčný dávkovač v hodnote 1.200,- EUR, ktorý bude slúžiť detským onkologickým pacientom tejto nemocnice. >

Večer plný módy a pomoci

Dňa 1. apríla 2011 sa v bratislavskom hoteli Gate One uskutočnil 6. ročník charitatívnej módnej prehliadky "Charitates fashion show - Večer plný módy a pomoci", v rámci ktorej sa predstavili nielen najnovšie módne kúsky z kolekcií jar/leto 2011, ale sa aj dražili umelecké predmety od umelkyne Gordany Turuk či šaty z kolekcie MARMARE. >

Pomoc pre zdravotne hendikepované deti a občanov

Slovenská nadácia Silvie Gašparovičovej - Vzdelanie a zdravie pre všetkých vďaka sponzorovi Motor-Car Banská Bystrica spol. s r.o. opäť mohla pomôcť tým, ktorí to najviac potrebujú. >