Ďalší dar pre detských onkologických pacientov
Podporili sme v 2011

Pani Silvia Gašparovičová dňa 19. apríla 2011 prostredníctvom svojej nadácie Vzdelanie a zdravie pre všetkých odovzdala Klinike detskej hematológie a onkológie Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Bratislave ďalší dar - injekčný dávkovač v hodnote 1.200,- EUR, ktorý bude slúžiť detským onkologickým pacientom tejto nemocnice. Nadácia tak vďaka daru od sponzora v rámci charitatívnej módnej prehliadky Simple concept store a Roberto Coin, ktorej organizátorom je Kralevich agency, mohla opätovne pomôcť tým, ktorí to najviac potrebujú.

Na slávnostnom odovzdaní pumpy sa zúčastnil aj riaditeľ DFNsP Daniel Žitňan, ktorý sa prvej dáme poďakoval za opakovanú pomoc detským onkologickým pacientom. Slovenská nadácia Silvie Gašparovičovej - Vzdelanie a zdravie pre všetkých v minulosti nemocnici darovala 4 lineárne striekačkové pumpy v hodnote 4.000,- EUR. Pumpy slúžia detským onkologickým pacientom na podávanie infúzií - najmä infúzií v menšom objeme, ktoré prístroj sám dávkuje a ktoré väčšie pumpy nevedia nadávkovať.