Ďalší prístroj pomáha detským onkologickým pacientom
Podporili sme v 2011

Dňa 17. mája 2011 Slovenská nadácia Silvie Gašparovičovej - Vzdelanie a zdravie pre všetkých odovzdala Klinike detskej hematológie a onkológie Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Bratislave ďalší dar - pulzný oximeter Nellcor v hodnote 1.000,- EUR, ktorý bude slúžiť detským onkologickým pacientom tejto nemocnice na meranie ich vitálnych funkcií. Nadácia tak vďaka finančnému daru z výťažku charitatívneho zimného hudobného festivalu Donovalyfest 2011, ktorého organizátorom je spoločnosť creogroup, mohla opätovne pomôcť tým, ktorí to najviac potrebujú.

Slovenská nadácia Silvie Gašparovičovej - Vzdelanie a zdravie pre všetkých už dlhodobo pomáha Detskej fakultnej nemocnici v Bratislave. V minulosti nemocnici darovala 4 lineárne striekačkové pumpy v hodnote 4.000,- EUR pre detských onkologických pacientov na podávanie infúzií - najmä infúzií v menšom objeme, ktoré prístroj sám dávkuje a ktoré väčšie pumpy nevedia nadávkovať. Rovnako nemocnici darovala injekčný dávkovač v hodnote 1.200,- EUR.