Ďalšie ocenenie pre prvú dámu za dlhodobú podporu Slovenského zväzu tanečného športu na vozíčku
Podporili sme v 2012

Manželka prezidenta SR pani Silvia Gašparovičová sa dňa 7. decembra 2012 zúčastnila na tradičnom benefičnom galakoncerte "Deti deťom 2012", ktorý organizuje Tanečný klub Danube Bratislava a Slovenský zväz tanečného športu na vozíčku. "Som veľmi rada, že som opäť medzi vami a teším sa na vaše vystúpenia na domácej pôde," povedala Silvia Gašparovičová. "Zároveň želám týmto šikovným tanečníkom veľa úspechov na ďalších súťažiach."

Prostredníctvom svojej nadácie Vzdelanie a zdravie pre všetkých pani Silvia Gašparovičová už dlhodobo podporuje i hendikepovaných tanečníkov na vozíčku - finančnými príspevkami na zakúpenie tanečného vozíčka, ako aj ich športové aktivity doma i v zahraničí. Za svoje charitatívne aktivity a podporu integrovaných tanečníkov jej počas galakoncertu bolo udelené ocenenie Zlaté srdce 2012.

Na hendikepovaných tanečníkov-vozíčkarov však pani Gašparovičová nezabudla ani tento krát. Slovenskému zväzu tanečného športu na vozíčku venovala 1000,- Eur na realizáciu športových aktivít pre zdravotne znevýhodnených tanečníkov.