Deti deťom 2010
Podporili sme v 2010

Dňa 10. decembra 2010 v Moyzesovej sieni v Bratislave sa manželka prezidenta SR pani Silvia Gašparovičová zúčastnila benefičného koncertu Deti deťom 2010. Už po 11-ty krát ho organizoval Tanečný klub "Danube" Bratislava a Slovenský zväz tanečného športu na vozíčku. Na podujatí sa okrem tanečníkov - vozíčkarov predstavili deti zo Spojenej školy na Dolinského ulici v Bratislave.
Koncert bol spojený s odovzdávaním ocenení Zlaté srdce 2010, ktoré sú vyjadrením vďaky za finančnú, materiálnu či mediálnu podporu TK "Danube" Bratislava a Slovenského zväzu tanečného športu na vozíčku. Ocenená bola i prvá dáma SR. Pani Silvii Gašparovičovej bolo udelené Zlaté srdce 2010 ako "stálici" v kategórii Finančná a humanitná pomoc za jej dlhodobú pomoc a finančnú podporu. Prvá dáma toto ocenenie získala aj v rokoch 2005, 2006 a 2009.
Pani Gašparovičová sa rozhodla i tento raz pomôcť - Slovenskému zväzu tanečného športu na vozíčku venovala šek v hodnote 1.500,- eur. Financie zväz použije na zabezpečenie športových aktivít tanečníkov - vozíčkarov.

Je to už 6-ty rok, čo obom organizáciám pani Gašparovičová prostredníctvom svojej nadácie Vzdelanie a zdravie pre všetkých pomáha. Od roku 2005 zároveň pravidelne preberá záštitu nad rozličnými medzinárodnými súťažami tanečníkov na vozíčku na Slovensku.