Diamantová noc módy
Tlačové správy 2008

Prezentácia luxusných modelov a šperkov - no nielen o tom bola charitatívno-módna šou Diamantová noc módy, ktorá sa uskutočnila dňa 19. júna 2008 v Grasalkovichovej záhrade v Bratislave. Išlo predovšetkým aj o osvetu boja proti rakovine krčka maternice a pomoci onkologickým pacientom. Záštitu nad podujatím prevzala manželka prezidenta SR pani Silvia Gašparovičová a starosta mestskej časti Bratislava - Staré mesto pán Andrej Petrek.

V roli modelov a modeliek sa tentokrát ocitli aj známe slovenské tváre. Móda nie je ľahostajná ani manželke prezidenta SR: "Veľmi rada si pozriem nové modely a rôzne doplnky." Diamantová noc módy pod taktovkou Daniely Kralevich bola poslednou z tria módnych prehliadok. Počas akcie sa aj dražili dva diamantové prstene - spolu 75 tisíc korún z aukcie poputuje nadácii pani Silvie Gašparovičovej a neziskovej organizácii Evy Černej. Poďakovanie preto patrí aj Eugenovi Horváthovi, ktorý venoval Slovenskej nadácii Silvie Gašparovičovej - Vzdelanie a zdravie pre všetkých finančné prostriedky z vydraženého prsteňa. Ako uviedla pani Silvia Gašparovičová, "nesmierne si vážim, že aj pri takýchto podujatiach sa nezabúda na chorých ľudí, ktorí potrebujú aj našu pomoc."