DONOVALY FEST 2008
Tlačové správy 2008

ZÁŠTITU NAD PODUJATÍM PREVZALA PRVÁ DÁMA SLOVENSKEJ REPUBLIKY, PANI SILVIA GAŠPAROVIČOVÁ.
Zima je na svojom vrchole. Plne sa môžeme oddávať všetkým aktivitám, ktoré nám ponúka.
Prvý februárový víkend však nebude patriť iba športovému vyžitiu na svahu, prípadne zahrievaniu sa horúcimi nápojmi. V Parku Snow Donovaly, pod zjazdovkou Nová Hoľa vyrastie pódium a priamo pod svahom Vás budú baviť: Les´nazmes, Hasiaci prístroj, Amphibios, Arzén, Družina, SUPPORT LESBIENS, POLEMIC, DESMOD, HORKÝŽE SLÍŽE, Hex.

Ako je známe, nejde však len o zábavu. Všetky peniažky, ktoré sa podarí vyzbierať, budú poukázané na oddelenie Detskej onkológe Detskej fakultnej nemocnice v Banskej Bystrici. Prispievať môžete dvoma spôsobmi:

• zasielaním sms-iek v tvare: DF na telefónne číslo 7037. Prispejete tak sumou Sk 24,- vrátane DPH.
  • druhou alternatívou je, že prispejete priamo počas konania DONOVALYFEST-u, teda 02.02.2008, vami zvolenou hotovosťou do "kasičiek", ktoré budú medzi divákmi nosiť označené hostesky.

Vďaka humanitárnemu poslaniu podujatia, prevzala záštitu nad ním i Prvá dáma Slovenskej republiky, pani Silvia Gašparovičvá v rámci nadácie Slovenská nadácia Silvie Gašparovičovej, vzdelanie a zdravie pre všetkých.
Podporte i Vy toto podujatie, 02.02.2008 sa príďte nielen dobre zabaviť, ale aj participujte na tých najvýznamnejších hodnotách.

Tešíme sa na Vás.
www.donovalyfest.sk