Objavte tajomstvo komfortu
Tlačové správy 2009

Spoločnosť Motor-Car Banská Bystrica zorganizovala dňa 5. februára 2009 už po štvrtýkrát charitatívny večer pod názvom "Objavte tajomstvo komfortu". Účelom večera bolo nielen oboznámiť priaznivcov značky Mercedes-Benz s novým a dosiaľ nepoznaným vozidlom triedy E, ale aj v tejto príjemnej atmosfére pomôcť všetkým tým, ktorým už štvrtý rok pomáha Slovenská nadácia Silvie Gašparovičovej - Vzdelanie a zdravie pre všetkých.

Výťažok z aukcie vo výške 4000,- EUR odovzdal riaditeľ spoločnosti Peter Kunkela do rúk viceprezidentky nadácie Elvíry Chadimovej. Aukcia sa niesla v znamení diel slovenských moderných maliarov a samozrejme nechýbali ani diela Gordany Turuk, ktorá každoročne prispieva svojou činnosťou na Slovenskú nadáciu Silvie Gašparovičovej. Na aukcii sa zúčastnili predstavitelia Rotary clubov z Banskej Bystrice, zo Zvolena a z Popradu, ako aj zástupcovia samosprávy, ktorí svojou aktívnou účasťou pomohli naplniť charitatívny charakter celého podujatia.