Peňažný dar Slovenskej nadácii Silvie Gašparovičovej - Vzdelanie a zdravie pre všetkých
Tlačové správy 2009

Pomôcť tým, ktorí to najviac potrebujú sa rozhodla aj spoločnosť Dopravoprojekt, a.s., a tento krát ich pomocnú ruku pocítia zdravotne postihnuté deti. Spoločnosť venovala Slovenskej nadácii Silvie Gašparovičovej - Vzdelanie a zdravie pre všetkých peňažný dar v hodnote 3.300,- Eur. Stalo sa tak na slávnostnom galavečeri pri príležitosti oslavy 60. výročia založenia spoločnosti dňa 21. mája 2009.

Z rúk generálneho riaditeľa pána Gabriela Koczkáša symbolický šek prezvala prezidentka nadácie pani Silvia Gašparovičová. "Je úctyhodné, že spoločnosť Dopravoprojekt myslí na týchto ľudí. Peniaze naša nadácia využije na pomoc zdravotne hendikepovaným deťom. Vďaka sponzorom sme už pomohli niekoľkým školám pre tieto deti na Slovensku. Zameriavame sa na nákup špeciálnych školských a zdravotníckych pomôcok," uviedla pani Gašparovičová. Na záver zablahoželala nielen tejto spoločnosti, ale i jej zamestnancom ku krásnemu okrúhlemu jubileu.