Prvý golfový areál pre mládež
Napísali o nás 2007

Martin JURÍČEK, hlásateľ:
"Na pôde Súkromného slovanského gymnázia na Žitavskej ulici bolo slávnostné otvorenie prvého golfového areálu pre mládež. Škola chce aj takýmto spôsobom spopularizovať golf medzi mládežou."

Jozef HAVRILLA, redaktor:
"Súkromné Slovanské gymnázium a Asociácia juniorských golfistov Slovenska otvorila prvý golfový areál Golf Learning Centrum pre mládež, študentov, ale aj verejnosť. Golfový areál je prvým tréningovým centrom mládeže, ktorý založila Slovenská golfová asociácia a Asociácia juniorských golfistov Slovenska pod záštitou Slovenskej nadácie Silvie GAŠPAROVIČOVEJ Vzdelanie a zdravie pre všetkých na základe projektu Otvorme deťom brány na golfové ihriská. Sme zvyknutí, že na základných alebo stredných školách sú futbalové, hokejové ihriská, po prípade tartanová dráha, ale u vás vidíme krásny zelený trávnik, nádherné golfové ihrisko."

Pavel SPIŠIAK, riaditeľ Súkromného slovanského gymnázia:
"Je pravdou, že golf nie je zatiaľ populárny medzi mládežou a na školách golfové ihriská nie sú bežnou záležitosťou alebo tradíciou. No a práve tu prišla naša myšlienka, čo sme chceli urobiť niečo nové, čo je netradičné."

Televízna stanica Bratislava, Správy; 18.00; 1 min., 5.10.2007