Silvia Gašparovičová odovzdala ďakovnú plaketu spoločnosti Konica Minolta
Tlačové správy 2005

Prezidentka Slovenskej nadácie Silvie Gašparovičovej - Vzdelanie a zdravie pre všetkých odovzdala v utorok 12. júla 2005 ďakovnú plaketu generálnemu riaditeľovi spoločnosti KONICA MINOLTA Ing. Mariánovi Hlasnému za partnerstvo v projekte 1. ľudovej akadémie v Kežmarku. Spoločnosť KONICA MINOLTA bezplatne zapožičala nadácii Silvie Gašparovičovej dva kopírovacie stroje do chránenej dielne, ktorú nadácia otvorila v priestoroch 1. ľudovej akadémie v Kežmarku. V chránenej dielni bude pracovať pätnásť úspešných absolventiek kurzu " Vzdelávanie a príprava na podnikanie a zamestnanie", ktorého teoretická časť sa ukončila 10. marca 2005 slávnostným odovzdaním certifikátov. Chránená dielňa zabezpečí prácu zdravotne handicapovaným ženám , ktoré budú poskytovať kopírovacie a tlačiarenské služby pre obyvateľov kežmarského regiónu.
Prvá dáma ocenila ústretový prístup spoločnosti KONICA MINOLTA a otvorenosť k spolupráci a partnerstvo s jej nadáciou.