Slovenská nadácia Silvie Gašparovičovej - Vzdelanie a zdravie pre všetkých získala peňažný dar od spoločnosti Geoconsult, s. r. o.
Tlačové správy 2008

Pani Silvia Gašparovičová, manželka prezidenta SR sa dňa 5. marca 2008 zúčastnila slávnostného večera, ktorý bol venovaný 15. výročiu založenia spoločnosti Geoconsult, s.r.o. Pri tejto významnej príležitosti sa spoločnosť rozhodla pomôcť tým, ktorí to naozaj potrebujú. Finančnou čiastkou sa rozhodli pomôcť aj projektom Slovenskej nadácie Silvie Gašparovičovej - Vzdelanie a zdravie pre všetkých. Z rúk riaditeľa spoločnosti Geoconsult, s.r.o. pána Igora Jakubíka pani Silvia Gašparovičová prevzala šek v hodnote 150-tisíc slovenských korún.

Ako uviedla pani Silvia Gašparovičová, peniaze poputujú pre tých, ktorí to najviac potrebujú. "Tento príspevok pôjde pre onkologicky choré deti. Nezmyselne však zomierajú aj ľudia na žltačku. S členmi nadácie sa snažíme vyberať také zariadenia, ktoré finančné prostriedky nemajú odkiaľ získať." Nadácia Vzdelanie a zdravie pre všetkých okrem iného podporuje projekty zdravotne hendikepovaných občanov.