Šport iba pre zbohatlíkov?
Napísali o nás 2006

Určite hneď všetci budete vedieť o akom športe chcem písať, keď vám poviem, že ho charakterizujú malé biele loptičky, odpalisko, jamkovisko a neobyčajné palice. Keď už teraz viete o aký šport sa jedná a povedali ste si, že o tomto zbohatlíckom športe nebudete čítať, zadržte! Konečne už nebudú hrávať golf iba deti z vyššej spoločnosti, ale môžeme sa ho naučiť aj my, všetci ostatní.

Naša malá telocvičňa a jedna nepoužívaná miestnosť sa začali meniť. Nikto z nás zo začiatku netušil, čo z toho "neporiadku" vznikne. Až sa raz začalo pošuškávať, že tam vzniká nové golfové ihrisko, a tak sa to aj stalo skutočnosťou. Dňa 24. novembra o 15 hodine som mala aj ja tú česť zúčastniť sa slávnostného otvorenia Golfového indoorového centra pod záštitou pani Ing. Silvie Gašparovičovej, ktorá bola taká milá a poskytla nám aj rozhovor do nášho/vášho Kyslíka.

Niektorí si poviete, že čo z toho, že máme golfové ihrisko, keď to všetko okolo golfu stojí tak veľa. No musím vás vyviesť z omylu, pretože náš pán riaditeľ svojim študentom ponúka kurz, ktorý nás nestojí ani korunu. No nie je skvelý, uznajte ©. Samozrejme, že tieto dve miestnosti, v ktorých v jednej z nich sa nachádza jarnkovisko a v druhej odpalisko nebudú len pre nás. Tento pre niektorých nudný, pre iných skvelý šport si môže prísť zahrať každý, kto má chuť. Nebude to síce zadarmo, ale 100,- Sk dať za 100 loptičiek, ktorých odpal trvá asi hodinu, nie je naozaj tak veľa. A veď aj škola musí niečo zarobiť, keď do toho toľko investovala.

Týmto chcem poďakovať pánovi riaditeľovi RNDr. Tiborovi Kráľovi a taktiež sponzorom za to, že sme sa mohli zapojiť do pilotného programu nadácie Ing. Silvie Gašparovičovej "Otvorme deťom brány na golfové ihriská". Do odpálenia ©!

Barbora Katrincová ZA 4.B