Život bez násilia, pomoc ženám a deťom ohrozeným domácim násilím s pomocou založeného o.z. Ružový telefón - RTOZ a linky pomoci

Cieľová skupina: obete domáceho násilia, ženy ohrozené sociálnou exklúziou.

Zameranie projektu: Pomoc týraným ženám a neúplným rodinám s deťmi v krízových situáciách a pri ich existenčných otázkach, pomoc občanom ohrozeným sociálnou exklúziou v spolupráci s OZ Ružový telefón, poradenstvo na linkách pomoci 02/5244 22 11, 0902 403 153, osobné poradenstvo v Mieste prvého kontaktu v Univerzitnej nemocnici Bratislava na Mickiewiczovej ul. č. 13 v Bratislave. Zníženie dopadu existenčných problémov prostredníctvom finančnej podpory, vzdelávacích kurzov, medzinárodná spolupráca pri monitorovaní problému domáceho násilia, výmena skúseností.

2007 - 2014: Realizácia intenzívnych vzdelávacích kurzov a sociálno-komunikačných tréningov pre občanov ohrozených sociálnou exklúziou a obete domáceho násilia, a to prevažne matky s malými deťmi Trnavský samosprávny kraj

Trvanie projektu:
2007 - 2014

Dary v celkovej hodnote: 309 172,13 EUR

Partneri projektu:
Adrev s.r.o.
Celox s.r.o.
Dell s.r.o.
Istrobanka, a.s.
Konto Orange n.f.
Microsoft Slovakia s.r.o.
MSC-SUZUKI Slovensko